Medlemsskap

Ny skytt har möjlighet att prova på bågskytte gratis vid tre tillfällen inom fyra veckor, därefter skall medlemsavgift betalas. Vid medlemskap del av året, beräknas avgiften från första närvarotillfället *.

• Differentierad medlemsavgift för att nya medlemmar som ansluter under hösten, inte ska behöva betala helårsavgift.

• Föräldrar uppmanas att teckna familjemedlemsskap eller passivt medlemskap så kan vi så långt som möjligt undvika att basera verksamheten på Bingo-Lotto.

• Klubben betalar, så länge ekonomin tillåter, del av startavgifter vid tävlingar inom distriktet samt vid mästerskapstävlingar.

• Klubben svarar för del av kostnaderna för resor. Samåkning premieras.

• Bågskytteutrustning finns för utlåning vid träning och tävling. Klubben står för målmateriel.

• Vi hjälper till med råd vid köp av egen utrustning

Uppdaterad: 2008-05-05 21:25
Skribent: Marianne Karlsson